Fastigheten
Tunaberg seniorhem ligger i en fridfull miljö vid Framnäsängen 4 i Distby i Esbo, några hundra meter söder om Västerleden.

Vi har idag 21 lägenheter a 40,5 m2 och 4 lägenheter a 60,5 m2. Till varje lägenhet hör terass eller balkong. Lägenheterna är handikappvänliga och utrustade med hjälpmedel. Köksinredningen är justerbar enligt behov och har ledstång runt arbetsytorna.

Service och avgifter
Den månatliga avgiften består av hyra, basservice och eventuellt en personlig tilläggsservice. Tilläggsservicen planeras enligt klienternas individuella behov och önskemål.

Möjlighet till läkarservice erbjuds och fotvårdare, kosmetolog, frisör och fysioterapeut har regelbundet mottagning på Tunaberg.

Vi erbjuder program sex dagar i veckan, och att erbjuda kultur till våra klienter ser vi som vår röda tråd.

Måltider
I matsalen serverar vi morgonmål, lunch, eftermiddagskaffe och lätt middag i önskad omfattning. Måltiderna debiteras månatligen. Eftersom lägenheterna har köksutrustning kan den som så önskar också själv tillreda sina måltider. Våra seniorer uppskattar också besök av matglada sällskap för att tillsammans tillreda godbitar.

Personal
Vår svenskspråkiga personal består av en enhetsansvarig hälsovårdare och yrkeskunniga medarbetare. Vi finns på plats alla dagar kl. 7.30 – 20. Under övriga tider av dygnet dejourerar ett vårdföretag.

Vi välkomnar också frivilligverksamhet. Vi öppnar gärna våra dörrar för all sorts kultur. Musiker, skådespelare och andra konstnärer är hjärtligt välkomna. Också sällskap på promenader och konsertbesök uppskattas. Tag gärna kontakt med vår personal.